Om


 

 

MIN HISTORIE

 

Oppveksten min hadde jeg i naturskjønne omgivelser i Sirdal. Mye av tiden brukte jeg i skogen og på fjellet. Skoddete myrer, dype mørke daler og blinkende elver var magisk for en liten tass.

 

 

GRAFISK DESIGN

Jeg fikk tidlig en interesse for arkitektur og design. Utdannelsen min tok jeg i Trondheim by. Der ble jeg grafisk designer med fokus på logo og identitetsdesign. Etter noen år i reklamebyrå bestemte jeg meg for å jobbe frilans. Jeg opprettet enkeltmannsforetaket mitt KENT

 

 

TREARBEID

I 2012 startet ett nytt kapittel i livet mitt. Jeg ble pappa til verdens søteste jente. I en butikk kom jeg over noen flotte trefigurer og tenkte at slike burde det være mulig å lage selv. Jeg kjøpte meg en dreiebenk og prøvde meg frem. I 2017 kom jente nummer 2. Flere treleker ble produsert og kompetansen økte. I dag er trearbeid min store lidenskap. WoodArt ble varemerket til undertegnede. 

 

 

SAMARBEID MED NOBLEWOOD

Jeg opprettet etterhvert et samarbeid med Danske Noblewood som underleverandør til enkelte deler av figurene. Kvaliteten Noblewood leverte var overtruffen og jeg kunne øke produksjonen noe. Mye av arbeidet og ferdigstilling blir fremdeles gjort i min egen workshop. 


TA GJERNE KONTAKT

 

Telefon: +47 95 15 39 72

Mail: woodart@kenthamm.com

 

ADRESSE

 

Kent Hamm

Kleivabergsbakken 4

4326 Sandnes

Norway